Ginny Ophorst

15 jaar lang heb ik met veel plezier in commerciële functies gewerkt, in de financiële dienstverlening en arbeidsbemiddeling. Tijdens die periode ontstond mijn fascinatie voor mensen en hun (persoonlijke) ontwikkeling. Ik besloot mijn hart te volgen en mijn carrière voort te zetten als coach.

Ik volgde een coachopleiding, en greep daarna de kans aan om bij mijn laatste werkgever als coach aan de slag te gaan. Deze ervaring leidde ertoe dat ik mijn baan opzegde en de stap nam om mijn eigen coachpraktijk te starten.

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is één van mijn passies en is erg dankbaar werk; het levert mensen veel op waar ze op korte én lange termijn profijt van hebben. Ik streef hierbij naar een duurzame samenwerking met mijn coachees en opdrachtgevers.

Mijn ervaring in het bedrijfsleven biedt in mijn werk als coach veel voordelen. Ik ben bekend met de uitdagingen voor medewerkers binnen organisaties: snelheid, stress, gedrevenheid, competitie, ambitie, perfectionisme en teleurstelling.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 dochters, sportief, een levensgenieter en een lezer.

Inspiratie

Iedere dag  sta ik open voor inspiratie. Ik laat mij graag inspireren door mooie boeken, quotes, wijze mensen, positiviteit en momenten van reflectie. Vervolgens gebruik ik deze inspiratie zoveel mogelijk in mijn dagelijks leven.